OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Nøkkelkort til Solund treningsenter

Solund treningssenter har no vore ope ei tid og det er ei glede å sjå at så mange ynskjer å nytte tilbodet

Ny parkeringsplass i Hardbakke klart til bruk

Det er auka behov for parkeringsplassar i sommar. Kommunen vil halde den nye parkeringsplassen i Hardbakke open for alle. Kapasiteten i hamna er begrensa, og Solund kommune flyttar langtidsparkering i Hardbakke til den nye parkeringsplassen. Plassen kan og nyttast til korttidsparkering. Bubilar skal parkere ved Grendahuset. Tilhengarar skal ikkje plasserast i hamneområdet. Parkeringsplassen kan seinare bli stengt i forbindelse med bygging av ny ungdomskule.

Solundavisa 2022

Solundavisa 2022 er no   komen ut. Avisa vært levert til alle husstandar i kommunen, og er elles og f   inne på butikkar, overnattingsstader og kommunehuset. Om du ynskjer å lese avisa digitalt kan du gjere det her.

Siste kommunestyremøte for Askeland

16. juni blei administrasjonssjef i Solund kommune Erik Askeland takka for langt og godt samarbeid av ordførar Gunn Åmdal Mongstad på vegne av heile Solund kommunestyre.

Lærlingar i Solund kommune

Hans Petter Indrøy, Mari Bahus og Isabell Ytrøy er alle lærlingar i Solund. Alle tre er einig i at lærlingplass her gir dei erfaringar dei ikkje ville fått andre stader.