OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Korona - testing og behandling

Korona-smitten stig att, også i Solund har det vore fleire tilfelle i det siste. Det er no mogleg å behandle korona med legemiddelet Paxlovid

Marine grunnkart er publisert

Marine grunnkart for Solund er delvis publisert.  Lenke til meir informasjon

Møte i Solund formannskap og Solund kommunestyre 8. desember 2022

Møtet i formannskapet startar kl 09.00, og møtet i kommunestyret startar kl. 10.00. Begge møta vert i Solund Grendahus

Opning av nye mobilmaster i Solund

Solund kommune har sidan 2019 gjennomført eit prosjekt med Telenor om betring av mobildekninga i kommunen.

Innstilling økonomiplan og budsjett

Solund administrasjonsutval og Solund formannskap handsama i dag budsjett 2023 og økonomiplan 2023 - 2026.

Koronavaksine og oppdaterte råd

Folkehelseinstituttet (FHI) har komt med oppdaterte anbefalingar for generelt smittevern

Solund kommune godkjent som Trafikksikker kommune

Trafikksikker kommune byggjer på ei godkjenningsordning med kriterier utarbeidd av Trygg trafikk saman med fylkeskommunane. Godkjenninga er eit kvalitetsstempel for godt, målretta og heilskapeleg arbeid med trafikktryggleik.

Kunne du tenke deg å arbeide i barnevernet?

HAFS Barnevernsteneste treng folk som kan ta oppdrag i Solund, Askvoll, Fjaler og Hyllestad. Dette gjeld oppdrag som fritidskontakt, besøksheim og tilsynsførar

Vil du vere reinhaldsvikar?

Solund kommune treng reinhaldsvikarar på kommunale bygg. Er du interessert, ta kontakt med fagleiar på reinhald, Bente Utvær på e-post: bente.utvaer@solund.kommune.no eller på tlf. 905 35 660

No kan du bestille time hos fastlegen elektronisk

Solund legekontor har fått nytt journalsystem - Pasientsky.