Kommunen har etablert beredskap i samband med utbrotet av koronaviruset. Kommuneleiinga og smittevernlegen fylgjer situasjonen og utviklinga tett

Her finn du siste nytt, informasjon og tiltak frå Solund kommune

Ring lokal koronatelefon 954 53 525 eller den nasjonale publikumstelefonen 815 55 015.

NAV Solund stenger

Klikk for stort bileteVIKTIG INFO KRING KORONA-VIRUS:

Alle NAV-kontor har no fått pålegg om å halde stengde dører. Dette vil halde fram inntil ny beskjed kjem.  Alle møte og samlingar vert avlyste.

Dersom du treng hjelp med noko, har spørsmål eller treng å kome i kontakt med oss, må du gjere følgande:

• Ring Nav-tlf: 5555 3333   eller
  • Logg inn på www.nav.no og finn «Skriv til oss» (skriv kva det gjeld, og kva kontor som skal ha meldinga).

Beklager ulempene dette medfører.

IMPORTANT INFORMATION REGARDING THE KORONA-VIRUS:

All local Nav-offices is now forced to have closed doors.
The office will be closed until 15th april 2020, maybe longer.

If you need help with something, have questions or need to reach us, do one of the following:

• Call Nav-phone: +47 5555 3333 or
  • Log on to www.nav.no and find «write to us/write to nav» and send us a message.