OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Lærlingar i Solund kommune

Hans Petter Indrøy, Mari Bahus og Isabell Ytrøy er alle lærlingar i Solund.

Alle tre er einig i at lærlingplass her gir dei erfaringar dei ikkje ville fått andre stader.

I følgje Hans Petter, som er lærling hos Hafs Elektro & Rør AS, fører det å jobbe på ein liten plass med seg mange spennande utfordringar som han kanskje ikkje ville treft på i ein annan stad.

Isabell er lærling på skulen, og opplever det å ha ei mindre elevgruppe som ein fordel. Då blir ho godt kjent med kvar enkelt elev.

Mari er lærling på Solund Leilighetshotell, og trivast svært godt med det.

Alle tre er samd i at det beste med å bu i Solund er roa og fridomen ein opplever. Dei understrekar at det å ha moglegheit til å reisa til større byar er kjekt innimellom. Då er det også ekstra herleg å komma heim igjen.

Det er openbart at Solund opplevast som ei «trygg hamn». På lang sikt er det Solund dei ønsker å busetje seg, men å reise og oppleve verda rundt må til før den tid.

Frå venstre Hans Petter Indrøy, Mari Bahus og Isabell Ytrøy - Klikk for stort bileteFrå venstre Hans Petter Indrøy, Mari Bahus og Isabell Ytrøy Marte Rygg Johnsen